A Novo C® plus forte liposzómás C-vitamin a C-vitaminok új generációja. Többet tud, mint a hagyományos C-vitaminok, és több mint pusztán hosszan tartó C-vitamin.1.
A liposzómás technológia a legújabb technológiai áttörések egyike, melyet az orvos-kutatók a fontos hatóanyagok megfelelő szervekhez történő eljuttatására alkalmaznak. Ez a technológia ugyanis célzott szállítást tesz lehetővé a szervezeten belül. Novo C®, a leghatékonyabb felszívódásáért!1.
Hatóanyagok egy kapszulában |
||
---|---|---|
C-vitamin | 600mg | 750%* |
Csipkebogyó kivonat | 25mg | ** |
Citrus Bioflavonoidok | 20mg | ** |
* NRV% = napi beviteli referencia érték %-a felnőttek számára
** NRV nincs meghatározva
Egyéb összetevők: Tisztított víz, Glicerin, Vitamin: C-vitamin (Aszkorbinsav, Aszkorbil-palmitát, Kalcium-aszkorbát), Citrus Bioflavonoidok, Csipkebogyó-kivonat, emulgeálószer (szójalecitin), finomítatlan bio szezámolaj fényezőanyag (sárga méhviasz), színezék (likopin, béta-karotin), zselatin.
GARANTÁLTAN:
JAVASOLT ADAGOLÁS:
A Novo C® plus forte kapszulát lehetőleg reggel, bő folyadékkal kell bevenni. A javasolt napi adag felnőtteknek 1-2, gyermekeknek 6 éves kortól 1 kapszula.
MIÉRT KÜLÖNLEGES A NOVO C® PLUS FORTE ?
Megnövekedett hatóanyag-tartalom, 600 mg C-vitamin 1 kapszulában.
A C-vitamint a szervezet korlátozottan tudja elraktározni, így a bevételt követően a felszívódni nem képes többlet néhány órán belül távozni kényszerül a vizelettel. A Novo C® plus fortéban azonban – a liposzómás technológiának köszönhetően – a C-vitamint természetes foszfolipid burok veszi körül, amely segíti a vitamin hatékony felszívódását.
LIPOSZÓMÁS TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜL
A liposzómás technológia a legújabb technológiai áttörések egyike, melyet az orvos-kutatók a fontos hatóanyagok megfelelő szervekhez történő eljuttatására alkalmaznak.
Ez a technológia ugyanis célzott szállítást tesz lehetővé a szervezeten belül.
MIK A LIPOSZÓMÁK?
A liposzómás C-vitamin nem más, mint a C-vitamin és természetes anyagok, ún. foszfolipidek okos kombinációja.
A gyártási folyamat során C-vitamint sejtmembránhoz hasonló burokba csomagolják, így nano méretű gömböket, liposzómákat hoznak létre.
Ez a burok védőréteget nyújt a C-vitamin számára az emésztési folyamat során és képessé teszi a sejtekkel való összeolvadásra. A véráram segítségével, eljut a testünk bármely pontjához, így lehetővé teszi a kiváló hatékonyságú felszívódást és hasznosulást.
HOGYAN SZÍVÓDIK FEL A NOVO C® LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN?
A lágyzselatin C-vitamin kapszula a gyomorban feloldódik, a liposzómák kiszabadulnak. Egy részük a gyomor sejtjeihez membránfúzióval kapcsolódva megemeli a vérben a C-vitamint, és gyorsan elérhetővé teszi a szervezet számára. Nagyobb részük eljut a vékonybélig, ahonnan retard, hosszan tartó utánpótlást biztosít a szerveinknek.
A liposzómás megoldás tehát nagyobb mennyiségben, folyamatosan és rövidebb úton biztosítja számunkra a C-vitamint.
MI A MEMBRÁNFÚZIÓ?
A sejteket és a liposzómát ugyanolyan kettős lipidréteg határolja, amelyek vonzzák egymást.
A liposzómák a szállított hatóanyagot membránfúzióval adják le a sejteknek, így nincs korlátozva a leadási mennyiség.
Nem kell tehát azon aggódnunk, hogy a C-vitamin nagy részét a fürdőszobában „látjuk viszont”, mert a C-vitamin a szervezetünkben hasznosul, nem pedig a vizelettel távozik. Így képes igazán kifejteni jótékony hatását az immunrendszerre. Az emésztőrendszert sem terheli: nem tapasztalható például gyomorégés vagy megnövekedett vizelési inger.
HOSSZAN TARTÓ HATÁST BIZTOSÍT!
Folyamatosan, minimum 12 órán át adagolja a C-vitamint.
ÉS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL KÉSZÜL
Természetes csipkebogyó kivonatot és citrus bioflavonoidokat tartalmaz.
Kiszerelés és ajánlott fogyasztói ár: | |
---|---|
Novo C® plus forte 60 db | 4.499 Ft |
1. Nyílt, randomizált összehasonlító vizsgálat a Novo C® Plus C-vitamin tartalmú étrendkiegészítő készítmény biohasznosulásának megállapítására egészséges önkénteseken. SOTE 2014-2015.
3. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/08982104.2019.1630642 Lukawsky M. et al. New oral liposomal vitamin C formulation: properties and bioavailability. J. Lip. Res. doi.org/10.1080/08982104.2019.1630642. 2018.